Vaxsjø-Bærum

(ingen bilder denne gangen da vi har litt dataproblemer)

Vi ble enige om å spille bredt på backer og kanter for så å legge inn pasninger i boksen.
1.omg
Væksjø kjemper stort og gir oss lite plass og tid. Det gjør at vi stresser og mister ballen litt for enkelt. Jentene tar tak og gir like mye juling som vi får, men vi bruker mye krefter på å vinne ballen tilbake.
Jentene spiller bredt som avtalt og vi kommer til flere innlegg men uten å treffe innsiden i mål.
Væksjø kommer seg ut på kanten og får lagt inn til en spiss alene foran vårt mål. 0-1 etter 15 minutter.
Selv har vi flere cornere og avslutninger som stryker stolpene eller blir blokkert.
Kristine slår frispark fra 25 meter som keeper ikke holder og som detter ut foran mange ivrige Bærum bein uten at noen treffer.
Etter 20 minutter får vi et frispark på hjørnet av 16 meter som alex løfter over keeper 1-1.

2. omg
Etter 2 minutter i andre omgang får vi til et klikk klakk mål. Back, til kant til midtbane til spiss til spiss og mål 2-1. Sofie får æren av å sette målet.
Omgangen er tett med mye dueller og ikke så mye spill. Det virker som om mange av spillerne er redde for å gjøre feil og dermed blir stresset når de får ballen.
Det gir oss,mye feilpasninger og gjør at vi mister ballen. Vi bruker mye unødvendige krefter på ballgjenvinning.
Men jentene har kontroll og er det klart beste laget. Motstanderen gjør oss bare litt usikre med godt press.

Vi vinner forsatt kampen 2-1 mot et godt Vaxsjø og er dermed i semifinalen med 2 kamper igjen.