torsdag 26. september 2013

Sterk seier borte mot serielederen!!

View bilde.JPG in slide show
Onsdag kveld tok 99-laget turen til Oppegård for å møte serielederen på bortebane, en kamp som vi visste ville bli tøff mot et godt hjemmelag.
Vi ble enige om å spille ball slik vi kan og vise spillerglede, mot et lag som ikke spilte fotball og slo veldig mye langt.

Første omgang ble en jevn batalje hvor vi prøver å spille ball, men hjemmelaget er aggresive og tøffe i duellspillet som gjør at det blir med forsøkene litt for ofte. Kampen bølger frem og tilbake, med sjanser begge veier. Vi sliter litt med å få spillet til å sitte og avstandene blir for store, derimot står vi godt imot det de kommer med - Cornelia står spesielt frem som kaptein med stor K.

I pausen snakket vi om å få opp kommunikasjonen, bedre førstetouch og tørre å gå i angrep med flere spillere. Det skulle vise seg å gi resultater, vi får et mål i trynet tidlig, men det preller raskt av jentene og vi tar over banespillet fullstendig.
Vi står høyere i banen, spiller ball på en helt annen måte og ruller opp sjanse på sjanse.

Utligningen kommer etter corner (!!!!!!), hvor Vangsnes slår en perfekt ball inn i feltet og der stiger Panzer-Edel opp og header ballen i nettet - for en fantastisk scoring! ENDELIG KOM SCORINGEN PÅ CORNER!!!!!!!!!!!!!!!
Resten av omgangen styrer vi og skaper sjanser, og spikeren i kisten kommer når UD dukker opp på bakre stolpe etter et innlegg og banker inn 2-1!!!! Så utrolig viktig!!!!

Jentene skal ha vannvittig skryt for å være tålmodige, tro på seg selv, tro på hverandre og vise en enorm lagmoral i kveld. Å ligge under 1-0 borte mot serielederen, og så snu til 2-1 seier i løpet av 20 minutter er helt fantastisk bra!

Dette viser at Bærum SK J99 er en utrolig bra gjeng, her handler det om å fortsette nå - alle sammen er i knallform!

Morsomt jenter, jeg er stolt av dere!!!!!!