torsdag 26. september 2013

Oppskriftsmessig seier mot Korsvoll!

Siste seriekamp i 98-serien sto for tur, på en iskald bane godt gjemt på Korsvoll. Vi møtte opp og var kampklare med 8 spillere, helt til vår eminente gjeng fra Ramstad skole kom rett fra jubileumsfeiring til kamp, skiftet i all hast og kampen var igang!

Jentene tok umiddelbart tak i kampen og fikk pasningsspillet til å sitte, noe som resulterte i enveiskjøring, full kontroll og mange gode angrep fremover. Vi fikk til mye av det vi ønsker å se, høyt balltempo, samtidige bevegelser og farlige sjanser foran motstandernes mål!

1-0 kommer etter scoring av Speedy G som løper fra alle, setter ballen til høyre for keeper - fullt fortjent!
Vi fortsetter å styre, skaper store sjanser og har full kontroll. Julie kriger inn 2-0 mot slutten av omgangen, ikke et mål for lite etter 4 treff i treverket bak en tidvis svimmel Korsvoll-keeper!

I pausen ble vi enige om å fortsette å kjøre, enda høyere balltempo og få backene mer med i angrep.

Dessverre ble 2.omgangen et stort gjesp for vår del, vi klarte ikke å opprettholde det gode pasningsspillet fra 1.omgangen og vi ga Korsvoll initiativet i kampen, som resulterte i en redusering hvor Anine gjør en kanonredning, men returen går i mål.

Vi tok dermed en oppskriftsmessig 2-1 seier mot sisteplassen på tabellen, på en dag hvor halve kampen var fantastisk, og den andre halvdelen går i glemmeboken!

Vi ble dermed nummer 4 på tabellen i 98-serien, en plassering jeg er særdeles fornøyd med, og veldig stolt av. Ikke bare at vi spiller opp et år, men vi spiller også i den øverste divisjonen. I tillegg har vi brukt store deler av troppen vår i 98-serien, samt hospitanter fra 00.

Dere har all grunn til å være stolt jenter, det er vi alle! Nå får dere en velfortjent "ferie", nyt den, lad batteriene og møt opp neste søndag - da starter forberedelsene mot finalehelgen i Adidas cup på Valle.

Undertegnede skal legge slagplanen klar, forberede alt og sørge for at vi skal være med til siste slutt på Valle, edelt metall klinger i mine ører!!!!!