mandag 23. september 2013

Årsbeste i kvartfinalen av Adidas-cup!!!!!!

View bilde.JPG in slide show
Søndag ettermiddag tok Bærum SK imot Brumunddal til hjemmekamp i kvartfinalen av årets Adidas-cup, et oppgjør man forventet tett, jevnt og intenst.
Rammen rundt kampen var perfekt, med innmarsj, musikk, speakertjeneste og et fantastisk liv på tribunen.

Og for en fest dette skulle bli for de gule og svarte!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi ble enige på forhånd om å vise en enorm spillerglede, individ som lag, vi skulle ha høyt balltempo og få satt opp backer og kanter regelmessig, samt at vi skulle dominere på vår hjemmebane med aggresivt press og tøffe i duellspillet.
Undertegnede er mektig imponert og fantastisk stolt av måten jentene går utpå der i 1.omgangen og tar tak i kampen, følger kampplanen 110% og spiller ball i hatt med Brumunddal.

Vi dominerte banespillet hele veien, rullet opp og skapte sjanser gang på gang, dessverre med manglende uttelling før pause.
Pausepraten gikk på å være tålmodige, fortsette å kjøre dem og vise stor spillerglede.

Ketchupeffekten lot vente på seg til det var 15 minutter igjen av kampen. 1-0 kommer fra Sandra som banker inn en markkryper nede i høyre hjørne, og jubelen kunne høres langt forbi Fornebu!!!!
2-0 målet er en lekkerbisken fra Vangsnes som pent lobber ballen over keeper fra 20 meter, kirurgisk presisjon, iskald i hodet og perfekt teknikk - sånn gjør en klassespiller!
3-0 kommer etter en fantastisk målgivende pasning fra Elin, som på lekkert vis spiller den inn i bakrom hvor Vangsnes har startet, alene med keeper gjør hun ingen feil og det står 3-0 på Sandvika stadion!

Den alltid så eminente dommer Massimo blåser av og jubelen bryter løs, med god grunn. Vi feide Brumunddal av banen med den største selvfølge, viser en enorm lagmoral, fantastisk spillerglede, feiende flott fotball og vi er bunnsolide defensivt.

Som trener kan jeg ikke be om mer, dette var en tilnærmet perfekt kamp - fra A til Å. Jeg er meget stolt av jentene, få ord kan beskrive følelsene etter den kampen!

Jeg vil få rette en stor takk til alle som jobber rundt gruppen, som gjør det mulig for dem å fokusere på fotballen og prestere så fantastisk godt - tusen takk alle sammen :)

Jeg drister meg til å si at med formen jentene viser nå, hvem vet hvor det vil ende? Det skal iallefall deles ut edelt metall på Valle 12-13.oktober, vi skal vise hele Norge hvem Bærum SK J99 er - det kan jeg garantere!