onsdag 11. september 2013

HelGUL aften på Kringsjå og i Sandvika!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var duket for dobbelkamp i kveld hvor begge lagene skulle i aksjon, laget i 98-serien tok imot Ski til hjemmekamp på Sandvika stadion, mens laget i 99-serien tok turen til Kringsjå for å møte Lyn.

OG FOR EN KVELD DETTE BLE FOR BÆRUM J99!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

99-laget reiste til Kringsjå for å banke Lyn, noe de gjorde med sifrene 4-1 - FANTASTISK!
Jentene gjorde en god første omgang, og hadde føringen i kampen hele veien. 1-0 kom etter et meget godt plassert skudd av Ebba i lengste hjørnet, dessverre for oss fikk Lyn frispark på 30 meter, som de banker rett i krysset. Stillingen til pause var 1-1.

I 2.omgang er jentene gnistrende, de er knalltøffe i duellene, aggresive i presset og de jobber utrettelig for hverandre. Vi skaper store sjanser og har full kontroll på Lyn. Vi punkterer kampen ved å score 3 mål i 2.omgang, signert Ebba og Vangsnes to ganger!!

Anine - God til å kommunisere, god med beina og trygg i det som kommer.
Andrea (00) - Spiller med stor selvtillit, god defensivt og meget gode pasninger fremover.
Heidi - Beintøff, aggresiv og spiller på det sikre. Solid som vanlig.
Hannah (00) - Debutanten vår. Kompromisløs, en ny "Panzer-Hagen".
Siri - Som alltid bunnsolid, trygg og god defensivt.
Maya - Klubbens beste innleggsfot? Et angrepsvåpen med fart, teknikk og innleggsfot.
Pernille - Jobber utrettelig for laget, gode pasninger. Uvurderlig på midtbanen.
Tiril (00) - Aggresiv, tøff, rask. Tiril er en tøffing, gjør en enorm innsats på midtbanen.
Vangsnes - Teknikk som Messi og scorer 2 mål. Hva mer kan man ønske seg?
Line - Smarte bevegelser, god jobb defensivt, livsfarlig i boksen. Manglet bare målet idag.
Ebba - Uhyre aggresiv, tar livet av Lyn-forsvarerne. 2 mål, goalgetter Ebba?
UD - Gode bevegelser, flink til å jobbe hjem og meget god pasningsfot.
Hedda - Vår nye superspiss? Sprudlet, gode bevegelser. Manglet bare målet idag.

98-laget tok imot Ski til hjemmekamp, vi slo de 2-0 borte og minnene fra kampen var alle slengbemerkningene og banneordene vi lærte der ute!
Vi tar tak i kampen fra første spark og er det klart beste laget gjennom hele omgangen. Vi går til pause med 2-0 etter scoringer av Mimi, to fantastisk flotte mål av ei jente i storform!

I 2.omgangen er det mer varierende, men vi er bedre til å jobbe sammen, presse sammen og opptre som et lag. Kristine og Julie setter inn de to siste målene våre, etter fantastisk spill i forkant.
Alt i alt en godt gjennomført kamp av jentene som er i form!

Frida - God med beina, trygg i alt hun gjør, flink til å kommunisere. Sjanseløs på målet.
JB - Utrolig god til å snakke, gode pasninger, aggresiv og god i duellspillet.
Edel - En kjempekamp! Storspiller i alle spillets faser som midstopper, klasse.
Cornelia - Meget god kamp. Trygg med ballen, god defensivt - morsomt å se Cornelia idag.
Berg - Bunnsolid. Maren er pur klasse som back, defensivt og offensivt.
Sandra - Lagets tiger! Løper, kjemper og vinner. Gode pasninger og en sinnsyk arbeidsmoral.
Kristine - Utrolig fotballklok, fordeler baller fantastisk, god i duellspillet og et flott mål.
Pernilla - Gode bevegelser, farlig hver gang hun får ballen. Fotballklok og god arbeidsmoral.
Julie - Flink til å finne rom, skape rom for andre. Teknisk perfekt, gode valg med ball - og scoring!
Angermo - Meget god med ball, det skapes mye rundt Maren. Godt samarbeid med de rundt.
Mimi - Kampens store spiller! Mimi oser av selvtillit, banker inn 2 mål og viser utrolig form.
Thea (98) - Jobber hardt på topp, skaper store sjanser og kunne fint scoret i kveld.
Astrid (98) - God ballfordeler på midten, god i duellspillet. Oser erfaring sentralt på midten.
Ida (98) - Kvikk på kanten, skaper sjanser og har et fantastisk forarbeid til et av våre mål.

Kort oppsummert en kjempe kveld for våre to lag, jeg gleder meg til fortsettelsen! Allerede på lørdag mot Amasone i OBOS-cup kvartfinale.
Jentene er i knallform, dette skal bli en fantastisk høst :)