mandag 2. september 2013

Adidas eventyret ruller videre!!

I kveld tok jentene imot Raufoss til 8-delsfinale i Adidas cup. Været var fantastisk, jentene klare - alt lå til rette for en kvalitetskamp på Sandvika stadion!

Med vår nye formasjon og forandring av spillestil var undertegnede spent, vi møtte god motstand.
Jentene gikk ut i 100 og tok tidlig initiativet i kampen, innsatsen var strålende og forsøkene mange. Dessverre var det litt nerver hos de fleste, slik at spillet fløt ikke like godt som i seriekampen mot Oppegård forrige uke.

Utover i 1.omgang ble det bedre, og vi scorer et flott mål ved Julie etter innlegg fra kant - akkurat slik vi har trent på!!!

I pausen ble vi enige om å nullstille, starte på 0-0, gå ut og vinne 2.omgangen!
Den beskjeden tok jentene på strak arm, dominansen var enda større i 2.omgang og seieren kunne vært større enn den ble. Hellan dunket inn et straffespark til 2-0 mot slutten av omgangen, vel fortjent!

Jentene skal ha all honnør for hard jobbing, tålmodighet, lagmoralen og måten de fremstår på. Tidvis er det veldig solid!

I morgen er det en velfortjent fridag, før begge lagene våre skal ut i seriekamper på onsdag - da skal vi være klare for å feie Manglerud Star og Lyn av banen med de fantastiske jentene våre!