torsdag 29. august 2013

Stang ut mot Lille Tøyen!

Onsdag kveld tok Bærum turen til Bryn kunstgress for å møte Lille Tøyen borte i 99-serien, et lag vi slo 14-0 i hjemmekampen i vår.......

Dette skulle vise seg å bli kampen hvor svært lite fungerte, av to grunner. Vi møtte et lag som ikke kunne spille fotball, det var klyngefotball og hawaii fra første spark på ballen.
Da klarte dessverre ikke vi å gå foran, spille vårt spill og rulle over et lag vi slår 11 av 10 ganger på en normal dag.

Vi hadde overtaket gjennom hele kampen, skapte enorme sjanser, men klarte ikke å sette de avgjørende scoringene.
15 minutter før slutt får Lille Tøyen straffe, som de setter til 1-0. Da gikk det en kule varmt på sidelinjen.......

Heldigvis klarte vi å flytte opp laget, produserte mange sjanser og spesielt mange og gode dødballer.
9 minutter før slutt fikk vi endelig uttelling når Tiril scorer på en corner, og det ender 1-1.

Jentene var ikke spesielt fornøyde etter kampen, noe trenerteamet støtter fullt ut. Vi ble enige om å tenke igjennom kampen, slik at vi ikke går i den samme fellen en gang til.
Vi er så sinnsykt gode når vi vil, igår var ikke det mentale på plass og da klarer vi ikke å prestere så godt som vi kan!

Derimot presterte flere spillere godt, og jeg vil trekke frem Tiril som hospiterer fra J2000, hun kriget, løp og gikk foran - i tillegg til å score målet vårt! Bra jobba Tiril!
I tillegg var Cornelia en bauta i midtforsvaret vårt! God i duellspillet, ryddet opp i stor stil og hadde god treffsikkerhet på pasningene! Bra Cornelia!

I kveld spiller resten av gruppen hjemme mot Oppegård i 98-serien, kom å støtt jentene!!