mandag 26. august 2013

Solid seier mot Holmen!

Søndag formiddag tok vi turen ut til Holmen for å vise hvem som er best i distriktet!

Vi slo Holmen 3-0 hjemme på våren og var klare på at vi ikke skulle ta lett på motstanderen, være konsentrerte og spille vårt spill.
Dessverre er det slik at når et godt lag møter et ustrukturert lag så er det vanskelig å spille dem ut, det slet vi med i denne kampen.

Jentene jobbet godt, veldig mange gode forsøk, men vi manglet det lille ekstra foran Holmen-målet før pause.
I pausen ble vi enige om å løfte oss et par hakk, enda høyere tempo, skape mer rom for oss selv og fortsette å tro på eget spill. Det skulle vise seg å gi resultater!!

Vi får straffe på 0-0, som dessverre Maya setter over - da er vi inne i en god periode i kampen!
Etter dette skaper vi store sjanser, da Holmen begynner å bli slitne.
Hull på byllen kom da Frida scorer 1-0 og Heidi følger opp med 2-0 like etterpå. Kampen er da kjørt.

Totalt sett er vi fornøyde med kampen, fornøyde med å ikke slippe inn mål og at alle får spille mye i en kamp hvor vi får testet tålmodigheten og konsentrasjonen vår!

Denne uken venter det to tøffe kamper mot Lille Tøyen i 99-serien på onsdag, og når Oppegård kommer på besøk i 98-serien på torsdag!