fredag 23. august 2013

For et comeback!!

Det var knyttet stor spenning til gårsdagens kamp mot Lyn, et oppgjør fylt av prestisje!
Vi møtte de i Dana cup, og tapte (ufortjent) 1-0, denne gangen skulle vi ha revansje.

Planen var klar, jentene satt lutter øre i garderoben og var skjønt enige om at idag skulle vi feie Lyn av banen.
Dessverre ble ikke 1.omgangen som forventet, vi klarte ikke å etablere noe spill, vi ble løpende 1 og 1, lite kommunikasjon og enkle feil ble straffet av et godt Lyn-lag.
De ga seg ikke før det sto 4-1 til pause........

Jeg må innrømme at det kokte litt før pausepraten skulle ta til, men hårfønere har jeg liten tro på at vil fungere til en gruppe som allerede vet at de har prestert under pari, og vi valgte å glemme 1.omgangen, starte på 0-0 og begynne å se ut som et fotballag igjen!

2.omgangen er noe av det råeste jeg har sett på lenge. Vi spilte god fotball, vi hadde høyt balltempo, god kommunikasjon, vant alle dueller og skapte sjanse på sjanse.
Vi fikk til enormt mye av det vi ønsker, nemlig å få innlegg fra kant og punsj i boksen (som Andreas så fint kaller det).
Det ble både 1, 2 og 3 mål til Bærum i 2.omgang og sluttresultatet ble altså 4-4.

Som trener er jeg vannvittig stolt av den jobben jentene gjør i pausen, fra å ligge under 4-1 mot et meget godt lag, glemme det som har vært og bare kjøre de i senk i 2.omgang!!
FANTASTISK!!!!

Nå får jentene to velfortjente fridager før vi på søndag skal brette opp ermene og gi Holmen en leksjon i god angrepsfotball!!