torsdag 24. juli 2014

Tredje matchdag - 1/16 finale og 1/8 finale

J15.1 startet dagen med 1/16 finale mot NSA(National Soccer Accademy, USA).
Det var et lag på det jevne. Jentene tok føringen fra start med høyt tempo og høyt press, Etter 2 minutter stod det 1-0. Vi eide kampen fra start til slutt. Oppgjøret endte 5-0 til slutt. Det må bemerkes at jentene scoret 2 mål fra hjørnespark. Oppsumert: Bærum var best!

J15.2 spilte deretter 1/16 finale mot Stryn. De var friske fra start og scoret tidlig 1-0 etter godt angrepsspill. Stryn utlignet til pause. I andre omgang startet også Bærum best og fikk inn et mål ganske tidlig i andre omgang. Deretter tok kreftene desverre slutt. Stryn utlignet til 2-2 midtveis i omgangen og fulgte opp med å ha ballen mest resten av kampen. Vi fikk avverget mål og hadde også et par muligheter selv. Kampen endte uavgjort og måtte avgjøres med straffekonk.
Den tapte vi med ett mål.
Oppsummert: En veldig jevn kamp som vi kunne ha vunnet. Jentene kjempet hardt og spilte godt men hadde stang ut i straffekonkurransen. Laget gjennomførte en kjempebra turnering.

J15.1 avsluttet dagen med 1/8 finale mot svenske Älvsjø 2. Vi ønsket å starte med høyt press og høyt tempo mot svenskene også. Det gjorde jentene og scoret tidlig i 1 omgang 1-0. Deretter ble vi veldig unøyaktige og stresset mye ute på banen. Svenskene utlignet til 1-1 mot slutten av omgangen.
Andre omgang prøvde vi å rette på problemene og fikk kontroll på spillet. Denne omgangen var Bærums. 2 nye mål 2-1 og 3-1 avgjorde kampen og vi kontrollerte inn.
Oppsummert: Dårlig første omgang med mye unøyaktighet og stress. Bra andre omgang med bedre spill og bedre kontroll. Bærum var best og skal derfor spille 1/4 finale i morgen formiddag.