tirsdag 22. juli 2014

Første matchdag i Dana Cup

Nok en fantastisk dag i Hjørring. Flott vær og mye spillerglede.


Vi startet dagen med kamp for  J15.2. Til tross for bra innsats ble det en forsvarskamp. Vi holdt unna for Hinna med kun 1 baklengs og var godt fornøyd med 0-1 til pause. 2 ongang ble litt tøffere og det endte 0-5.

J15.1 møtte Lillesand, et lag vi har gode relasjoner med. (Vi har hatt Sofie og Vilde som lånespillere i flere cuper). De la opp taktikken og utnyttet våre svake sider. De lå dypt med mange spillere foran mål for å holde oss unna og satset på kontringer. Det fungerte. Vi hadde ballen mest spillte bra og men hadde trøbbel med å trenge igjennom og i mål. Selv med et titals avslutninger fikk vi ikke hull på byllen. De hadde tre gode kontringer. Ett endte med mål, ett endte med firspark fra 20 meter og mål og det siste fikk vi kontroll på. Det endte med 0-2 tap. Irriterende... Vi burde ha vunnet denne kampen :-)

Vi avsluttet dagen med nok en kamp for J15.2. Dette er kanskje den beste kampen denne spillergruppen har prestert. Flott start på kampen hvor vi styrer kampen, men vi kommer litt bakpå etterhvert. Horgen fikk noen heldige scoringer og 0-4  (0-2) ga ikke noe riktig bilde av kampen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar