onsdag 23. juli 2014

Andre matchdag - Dana Cup

J15.1 startet dagen med puljespill mot Tromsø. De startet formidabelt med et kjør mot Tromsø som de aldri har opplevd før. Vi setter 3-0 for 14 har gått. Jentene hadde ballen hele tiden og kjøret fortsatte ut omgangen. De er litt innefektive i resten av omgangen, men den eies. Andre omgang fortsetter de kjøret og lager 3 mål til. I en liten down i andre omgang lar vi en Tromsø spiller løpe rett igjennom forsvaret. De får seg et trøstemål(4-1). Oppsummert: Innsatts og hjerte til 11 på skalaen, 6 mål men de burde ha laget 9.

J15.2 spilte siste puljespillskamp mot Skjærgård. Laget var tente og eide hele kampen. Mot spillets gang skoret motstanderen. Resten av kampen ble da en kamp mot klokka om å ta igjen ledelsen. Det greier de. De skapte mange sjanser og greide til slutt å lage 2 mål. Fantastisk opphenting og en fantastisk lagmoral på laget. Det gir oss 3 plass i gruppen og gir oss en 1/16 finale i B-sluttspillet mot Stryn. Oppsummert: fantastisk innsats, eide kampen, super lagmoral som snur kampen og gir oss seier.

J15.1 møtte Søreide i siste gruppespillskamp. Denne kampen måtte vi ikke tape. Uavgjort eller seier ville holde, men kun seier var godt nok. To timer før kamp var jentene allerede overtent, men Stein fikk justert nivået inn mot kampen. Etter å ha bedt sammen til fotballguden var jentene klare. De eide kampen fra start til slutt. De var 12 mot 11 takket være en supportgruppe man kun ser maken til på Nadderud Stadion. Søreide greide å avlevere ballen til Frida hele 5 ganger i første omgang, men ingen i andre omgang. Resten var bare Bærum. Hjerte, guts, tempo og 3 mål er oppsummeringen. (Kunne ha vært 10)
De fikk 2 plass i gruppen og kanp mot National Soccer Academy i 1/16 finalen i A-sluttspillet i morgen.