tirsdag 8. april 2014

Seier i internkamp mot J00!!

Mandag kveld spilte vi internkamp mot J00 på Kadda, begge lag skal på elitecup i påsken og sånn sett var det en fin test for begge lag.

1.omgangen var det totaldominans og enveiskjøring, vi viste til gangs at vi er mange hakk bedre enn de yngre jentene i klubben. Godt engasjement, god innsats og tidvis veldig godt spill gjør av vi leder 2-0 til pause etter scoringer av Ebba og Angermo!

I pausen fikk jentene en utfordring: de fikk masse skryt, og målet for andre omgangen var å score fler mål enn i første omgangen - en utfordring vi ofte har slitt med i tidligere kamper!

Den andre omgangen ble dessverre ingen høydare, J00 sto betydelig høyere i banen, presset oss høyt og hadde tidvis et godt overtak på oss. Allikevel skapte vi mange gode sjanser, og bare sekunder etter at Frida ble flyttet frem som spiss scorer hun 2 mål på 2 sjanser. I tillegg slipper vi inn et utrolig enkelt mål på en corner, noe som irriterer undertegnende enda! Vi er nødt til å bli bedre på dødball, både i egen boks og hos motstanderen.

Kampen ender 4-1 til våre jenter, et resultat som gjenspeiler kampen på en god måte. Vi viste at vi er flere hakk bedre, og at spillet tidvis sitter godt. Alle viste god innsats, men jeg vil allikevel trekke frem arbeidskapasiteten til Ebba som spiss, hun plager livet av enhver forsvarsspiller. Maya og Mimi får også store pluss for å komme til fantastiske innlegg!!

Alle fikk spille mye, og ting ser bra ut :-)

Vi takker J00 for strålende innsats, god motstand og et hyggelig møte - lykke til på cup i Stockholm!!