fredag 11. april 2014

Nok en seier - for en uke!!!!!

Torsdag kveld var det duket for seriepremiere i J15 serien på Sandvika stadion, vi var vertskap for Asker - et lag vi har banket jevnt og trutt det siste i året, sist i J16 NM med sifrene 10-0!!

Dette var første kamp hvor J99 og J00 skulle spille sammen, vi stilte 10 stk fra 99 og 5 fra 00.
Slikt er alltid spennende, da vi ikke har spilt veldig mye sammen før, men med så gode fotballspillere vi har i klubben så vil det ikke være noe problem.

Jentene var ivrige i garderoben, motivasjonen var på topp og kaptein Hedda ledet troppene ut til flomlys kamp og seriestart - bedre følelse kan man ikke få som fotballspiller!!!

Vi tok umiddelbart tak i kampen og det var svært tydelig hvem som var det beste laget denne kvelden. 1-0 kommer etter et langskudd fra Stine (J00), som banker ballen i hjørnet, game - set - match!!
2-0 kommer på akkurat samme måte, Jenny Brun banker til med godfoten og den smeller i hjørnet bak Askers keeper som ikke skjønte hvilken prosjektil som traff henne!!
Vi går til pause med en komfortabel 2-0 ledelse, som definitivt kunne vært større.

2.omgangen ble faktisk enda bedre, pasningsspillet begynte å sitte, bevegelsene stemte og vi fikk rullet opp gode angrep. Asker reduserer til 2-1 før vi øker til 3-1 ved Sofie (J00), hun er ekstremt rask og løper tvers igjennom Asker og scorer i det hun passerer Liertoppen på venstre side.....
4-1 kommer også fra Sofie (J00), nok et godt angrep hvor sampillet mellom Maya og Sofie sitter, og hun setter enkelt inn vårt siste mål.

Asker reduserer to ganger på slutten, noe heldige scoringer i mine objektive øyne. Sluttresultatet ender 4-3 til oss, overhodet ikke noe riktig bilde av kampen - men 3 poeng til oss og en deilig følelse for jentene :-)
Morro å se Hedda som kaptein, snakker like mye som Jens Stoltenberg gjør på TV, og styrer troppene med stødig hånd - slik vil vi ha det Hedda :-)

Vi brukte følgende tropp:

                    Lisa (J00)

JB      Hedda      Siri      Kamilla UD

Maya    Pernille  Brun   Andrea (J00)

                Heidi    Stine (J00)

Anine
Sofie (J00)
Emily

Alle fikk spille mye denne kampen, alle med utrolig god innsats!! Dette lover utrolig godt for fremtiden.
På de siste 5 dagene har vi spilt 3 kamper - alle har endt med seier og solide prestasjoner!
Som Odd-Bjørn Hjelmeset sa engang i OL: "Je kjinne lukta ta gull" - jentene er på vei mot en KANONSESONG!!!!

HEIA HEIA HEIA BÆRUM!!!!!!!!

Stein


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar