mandag 7. april 2014

Seier i første Adidas-kamp for året!!

Sesongen startet for alvor søndag, med en tøff bortekamp mot KFUM Oslo i Adidas cup. To andreplasser på rad i cupen gir naturligvis motivasjon for å gå hele veien i år også.......

KFUM Oslo var en tøff nøtt å knekke, et lag med masse engasjement, gode spillere og et godt kollektiv!!
Før kampen ønsker jeg spillerglede, engasjement og tempo fra jentene! Vi spiller fotball fordi det er gøy, da er spillerglede essensielt. Engasjement smitter over og vi er avhengige av å legge ned antall meter, vinne dueller og stå opp for hverandre!!

Vi går ut i hundre fra avspark og det tar ikke lang tid før 0-1 sitter i kassa på KFUM-Arena, Ebba får ballen og spiller ut til Angermo som drar seg inn i banen og setter den sikkert - et mål Angermo virkelig fortjente, etter utrettelig jobbing hver eneste kamp!!
Kampen er jevn, det bølger frem og tilbake. Vi får ikke spillet til å sitte helt, blir litt for direkte, men det blir alltid farlig når vi nærmer oss motstanderenes mål.

0-2 kommer etter at Maya slår et fantastisk innlegg til Angermo, som blir dyttet i ryggen og vi får straffespark. Kristine er sikker som banken, setter straffen høyt oppe i mål. Som vår eminente keepertrener Vidar konkluderte med: "hadde keeperen reddet den hadde det bare sett rart ut"...

Rett før pause får vi et mål imot, vi henger ikke med bakover og KFUM får løpe igjennom og sette inn reduseringen.
I pausen manet vi spillerne til innsats, masse engasjement og trykk! Vi var enige om at pasningsspillet var under pari, her måtte vi opp!

2.omgangen ble bedre fra vår side, engasjementet var på topp gjennom hele kampen, og vi ser betydelig sterkere ut defensivt. Mot slutten av kampen får KFUM en kjempesjanse alene med Frida, men som jeg sier: "blir aldri redd når skuddende kommer mot Frida". Hun er sikkerheten selv og gjør en matchvinnerredning av høy klasse!!

Dermed vinner vi 2-1, en seier som smakte ekstremt godt på mange måter! Alle spillerne fikk spille mye, innsatsen var upåklagelig fra samtlige - og spesielt hyggelig er det å ønske Pernilla velkommen tilbake i den gule drakten etter langvarig skade!!!

Vi spilte slik:

                     Frida

Andrea     Heidi     Edel     JB

          Kristine  Sandra

Maya        Vangsnes    Angermo

                   Ebba

Pernilla
Mimi
Pernille

Trenerteamet er godt fornøyde med 3-poeng, innsatsen og engasjementet. Dog har vi noe å hente i banespillet, men for å berolige alle: vi har kun skrevet april på kalenderen...........

GO BÆRUM :-)

Stein

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar