søndag 20. mai 2012

Gøteborgtur, resten av dag 2 og dag 3


Så kom vi hjem fra Liseberg kvart over elleve i går, og intet nettverk var å oppdrive på hotellet. Ei heller i morges. Men her kommer oppsummeringen:

Vi dro til Gøteborg og fant frem, spot on, til parkeringsplassen like ved Hard Rock Cafe. Der hadde vi bestilt bord, og vi ble tatt hjertelig imot. Vi spiste supre burgere, med pommes frites i særklasse. Ref. ihuga og vel kvalifiserte kjennere; Andreas og Anne Gro. Jentene kunne nesten ikke vente på turens høydepunkt, Liseberg, og avgårde bar det til fots. Vel inne delte jentene seg i hensiktsmessige grupper, alt etter hvilke attraksjoner de ville gå på. telefonnummer og møtesteder underveis var avtalt, og avgårde bar det.

Vi voksne hadde ikke samme magasug-behov. Kaffe, is og lykkehjul fristet mer. Jentene passerte forbi oss løpende fra ene aktiviteten til den andre. Mye energi fikk utløp og lattermusklene fikk sin tilmålte trening. Konklusjonen da vi dro fra parken klokken nesten halv elleve var at de hadde hatt alt for liten tid. Kjekt å vite at Gøteborg kan være en egnet destinasjon også flere ganger.

Ut fra parken gikk store og "små" iført fargerike bunny-ører. Vakrest var vel de store som fikk lange og rare blikk fra forbipasserende på veien tilbake til parkeringsplassen. Moro var det, lell...

Vel tilbake på hotellet var det en liten matbit før jentene stupte til sengs, trodde vi.... Først skulle de jo noen se ferdig Champions League finalen før mange bestemte seg for å pakke, slik at de slapp det i morges. Ryktene sier at flere rom drøyet til halv ett før de slukket lyset.


Dag 3:
I morges var det vekking kvart på åtte, og frokost halv ni. Rett over ni var hengeren ferdiglastet med bagasje og vi satt klare til avreise for turens siste match. Vel fremme på Tuvevallen møtte vi laget Ængjæng, et lag fra nord om Gøteborg. Solen skinte og gradestokken nærmet seg 20. En flott ramme rundt turens siste arrangement.

Supportermammaene var iført sine nyervervede gule bunnies-ører. Likeså hadde de av våre spillere som ikke skulle spille på seg sine. Vi fremsto vel kanskje ikke som ordentlig seriøse...

Vi møtte et svært godt svensk lag. Med jevnt høyt nivå på alle spillerne. De spilte ball, slik som oss, og det var riktig så morsomt å spille mot dem. De gikk opp til 1- 0 før pause og plusset på ett i andre omgang. Vi hadde flere målsjanser, men fikk ikke ballen i noten før i siste minutt, slik at stillingen ble 2-1. En kamp som nok godt kunne endt med omvendt resultat. Jentene var slitne etter å ha vært på gang i 17-18 timer i går, og det å klare å spille så bra mot et så godt lag var en stor prestasjon.

Så var det takking for kampen og Kirsti og Kaja hadde vært og kjøpt  is til begge lagenes spillere, til stor jubel fra alle.

Deretter var det skifting og litt påfyll av frukt og grønt før vi satte nesen hjemover.

Jentene var lovet et stopp på Nordby på veien hjem også. Det ble både matbit, godteri og nye klær på flere. Ett kvarter etter skjema ankom vi Kadda.

Oppsummert:
Vi har hatt en innholdsrik, travel, aktiv, variert, gøy, intensiv, helg på tur. Dette gjentar vi så gjerne, for maken til fantastiske jenter skal vi lete lenge etter. Jammen er vi priviligerte alle sammen. Vi har det beste vi kan tenke oss!

Turen ble for mange avsluttet med kamp mot Helset, som vi vant med 6-4. At jentene orket, etter den helgen, er fantastisk.

Alle vi voksne som var med på turen vil vi takke for lånet av diamantene deres. Vi låner dem så gjerne igjen.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar