fredag 18. mai 2012

Gøteborgtur dag 1


Spente og forventningsfulle dro vi fra Kadda litt over klokken ni. Det rapporteres om svært så stille biler frem til vi ankom Nordbysenteret kl 1035. Da var det 25 minutter med intensiv shopping av produkter som både kunne fylle en sulten mage, og som evnet å høyne blodsukkeret en smule.
Deretter økte både kjeftamentet og smilefrekvensen.

Alt gikk greitt helt til vi ankom Gøteborg. Vi hadde fått oppgitt feil adresse til hotellet. Men etter litt snakking og telefonering havnet vi på rett plass. (Ikke langt fra der vi opprinnelig havnet.)

Så var det lunch og skifting til treningstøy.
Backvallen treningsfelt var en fin kunstgressbane og jentene fikk øvd på mye på pasninger, det var formsjonestrening og økten ble avsluttet med en intern 11er kamp. De blå vant 2-1 over de røde.Aner vi en liten keepertabbe fra keeperen på det røde laget??? Tror fornavnet hans starter på A.

Nå er jentene enten i dusjen eller sitter utenfor i solen og koser seg før middag. I kveld blir det spillermøte og andre sosiale aktiviteter.

Det er kun rapportert om en gjenglemt toalettveske hjemme. Det er ikke verst, tatt i betraktning at vi er 26 personer. Og med så mange damer på tur er det ikke det verste å glemmer. Her er det vel nok av både deodoranter, parfyme og sminke.
 
So far so good!
Kl. 1835

Så var det middagstid. Jentene gikk i dusjen og stelte seg pent. Lederne derimot resignerte og skjønte at vi ikke hadde noe å stille opp med, så vi loffet rundt i det vi hadde gått med hele dagen. Riktig så stolte er vi av disse flotte jentene våre.

Etterpå ble det spillermøte med både praktisk og taktisk prat. Så spilte vi alle Mafia, et spill som mafiaen vant. JIPPI!!!

Nå er de fleste gått til sengs. Vel vitende om at frokosten blir servert 07.00 SHARP.

Natta

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar