mandag 31. mars 2014

Oppsummering Legea elitecup 2014


Lørdag morgen klokken 0700 dro en innbitt og fokusert gjeng fra Sandvika stadion retning Notodden for å ta fatt på Legea elitecup 2014, hvor vi skulle spille opp i 98-klassen.
Vi havnet i gruppe med Eidanger, Bryne og Notodden.
Målsetningen for cupen var å få god matching, samt å ta kamp for kamp i forhold til resultat.

Første kamp mot Eidanger lørdag morgen startet veldig bra, vi tok tak i kampen og spilte fin fotball. Andre omgang falt noe, og skuffelsen var stor da Eidanger fikk en dødball 2 minutter på overtid som de scoret på, og vi tapte 1-0... Undertegnede mener uavgjort hadde vært et greit resultat ut ifra spill og sjanser, men slik er fotballen iblant!

I den andre matchen spilte vi mot Notodden, et lag vi slo 3-1 i fjorårets utgave av Adidas cup. Denne kampen ble vi tatt på sengen av varmen, vi var ikke godt nok forberedt og væskebalansen mistenkes å være dårlig hos mange. Vi var slappe og uinspirerte, men allikevel burde vi vunnet denne kampen også utifra sjansene vi skapte. Resultatet endte 0-0!

Siste gruppespillskamp gikk mot Bryne, et lag som allerede hadde vunnet gruppen etter å ha slått både Eidanger og Notodden før på dagen. Her skulle vi "back to basic". Ordene før kampen var enkle: innsats, vilje, punch, motivasjon og lagmoral. Vi skulle jobbe steinhardt for hverandre, presse Bryne høyt og gi de en leksjon i Bærumfotball.
Det gjorde vi til gangs. Kampen endte 2-1, et dårlig bilde av kampen. 4-0 hadde vært et rettferdig bilde - en fantastisk prestasjon av jentene fra A til Å!!!!!
Vi endte da som nummer 3 i gruppen, hadde vi ikke sluppet inn overtidsmålet i første kampen hadde vi møtt Stabæk i semifinalen søndag formiddag.......

Uansett, spilt er spilt og slik ble det denne gangen. Vi møtte Grand Bodø i kampen om 5.plassen, og skulle avslutte denne cupen med en god opplevelse. Slik ble det dessverre ikke. Vi klarte ikke gjenskape den gode prestasjonen mot Bryne, lot Grand Bodø spille og vi ble løpende veldig mye imellom.. Resultatet ble 2-0 til Grand Bodø.

Cupen ga oss mange erfaringer og jeg tror vi sitter igjen med enormt mye læring etter dette. Resultatmessig gikk det ikke slik vi kanskje ønsket, men vi møtte 4 veldig gode lag og fikk god matching. Jentene evaluerte seg selv etter cupen og jeg tror vi alle vet hva som skal til for å hevde oss i neste cup i Karlstad om 14 dager.
Gruppen er utrolig bra, potensialet er udiskutabelt. Det handler om få ut maksimalt av det som bor i gjengen, og det skal vi få til. Nå er sesongen i gang, og det kan bare gå en vei!!!

Utover dette hadde vi en fantastisk flott tur, ekstremt gode fasciliteter, hyggelig hotell, bra vær og godt sosialt utbytte.

Alle som var med fikk spille mye, vi slet med noen småskader underveis, men alle som var friske nok til å spille, spilte hver kamp - det er undertegnede svært godt fornøyd med :)

Følgende spillere var med:

Frida, JB, Elin, Heidi, Hellan, Tiril (J00), Pia (J98), Sandra, Kristine, Mimi, Angermo, Vangsnes, Ebba, Sofie (Lillesand og Vilde (Lillesand).

Trenerteamet takker for en bra helg, og ser frem mot 2 gode treningsuker før neste cup!

Mvh,

Stein

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar