Seier i OBOS Cup

Gratulerer med seier i Obos Cup jenter.
Vi er veldig stolte av dere.

Jentene møtte Stabæk i finalen i Oslo fotballkrets sin egen turnering Obos Cup.
Vi møtte Stabæk i semifinalen i Norway Cup i år og tapte den 0-1. Det var derfor en bestemt og motivert gjeng som møtte opp i Vallhall tidlig lørdag morgen. Denne kampen skulle vinnes.

Første omgang startet forrykende. Bærum tok iniativet fra start. Jentene presset Stabæk høyt på banen når de selv ikke hadde ballen. Da Bærum hadde ballen var fokuset pasningsspill. Ballen gikk hurtig mellom lagdelene og jentene var flinke til å vende spillet fra side til side. Dette skapte et overtak til Bærum som de holdt hele 1. omgang. Etter 8 minutter skapte Stabæk, mot spillets gang, den første farlige sjansen. Et skudd fra skrå vinkel traff rett utenfor Bærums mål, men Frida var nede og dekket skuddet. Da Frida tok sats for å avverge, traff hun stangen med hodet og ble liggende. Sykebil ble rekvirert og hun ble båret av banen og sendt til Bærum Sykehus. Snakk om oppofrende keeperspill...  (Hun er utenfor fare, men pådro seg kraftig hjernerystelse og strukne sener i nakken)
10 minutter senere får Bærum, etter meget bra spill, en skuddsjanse fra 18 meter. Kamilla V blir spilt fri, siktet høyt og satt ballen i mål.  1-0 til Bærum.
Laget hadde full kontroll på motstanderen resten av omgangen, uten flere scoringer.

2. omgang startet som den første, med godt spill av Bærum uten at noen av lagene skapte de helt store sjansene. Stabæk spilte lange baller over Bærums midtbane og med det overtok de litt av iniativet i den midtre delen av 2. omgang. Et par brukbare sjanser fikk de, men Bærums forsvar spilte godt og hindret det meste av angrep som kom. Skuddene som kom mot mål ble sikkert tatt hånd om av Anine som overtok ansvaret i må da Frida gikk ut.
Etter 20 minutter fikk Bærums midtbanespillere satt pasningspillet igjen. Spilllet fortsatte som i første omgang. Ballen gikk hurtig fra forsvar til midtbanen som gjennom godt samarbeid med spissene igjen fikk vridd spillet fra side til side. Dette gjorde at Kamilla V nok en gang fikk sjansen til å skyte fra 18 meter, Også denne gangen gikk ballen høyt, over keeper og i mål. 2-0 til Bærum.
Resten av omgangen var jevn, men ingen av lagene fikk flere mål.
Kampen endte 2-0 til Bærum.

Vi er veldig stolte  og ikke minst imponerte av jentene.
Seier i serien , seier i Vinterserien, 3. plass i Norway Cup, 2. plass i Adidas Cup og nå 1. plass i Obos Cup gjør dette til en super solid sesong. Gøy at vi bidrar solid til premieskapene på klubbhuset.