fredag 19. oktober 2012

GRATULERER MED FINALEPLASS I OBOS CUP

Bilde: Resultatservice J99: Etter en overbevisende 4-0 seier over KFUM i dagens semifinale i OBOS CUP er sjarmrollene våre klare for finale mot Stabæk. Redaksjonen aner et tett og tøft returoppgjør etter semifinaletapet mot Stabæk i Norway Cup - semifinalen. Klubben heier på de GULE!

Det er bare å gratulere jentene med enda et flott resultat i årets sesong.
4-0 over KFUM i OBOS CUP, er en meget sterk prestasjon. I kampens første omgang vartet jentene opp med en effektivitet foran mål som det lenge siden vi har sett, mot et godt lag. (3-0 til pause)

KFUM var, som vi var forberedt på, gode, tøffe i dueller, presset oss på midtbanen og var svært raske på kantene. De satte oss under press i deler av kampen. Men angrepsspillet vårt lyktes  i går. Og med et kompakt og tett forsvar hamlet jentene opp med det som kom i mot. Selv om kampen ikke går inn i historien som den beste kampen vi har spilt, vitner allikevel resultatet om et lag som får til mye, svært mye, også på en dag i øsende pøsende regnvær.