mandag 20. januar 2014

Plankekjøring hjemme mot Amasone

Søndag kveld tok vi i mot Amasone til siste gruppespillskamp i Vinterligaen, forutsetningene var enkle: med 3 poeng hjemme ville vi vinne gruppen og gå videre til sluttspillet.

Jenny Brynhildsen hadde på forhånd tatt på seg treneroppgaven til denne kampen, og forberedt en tale selv Jose Mourinho hadde latt seg imponere av. Jentene satt lutter øre og hørte på hennes velvalgte ord, planen var lagt og vi var klare for å vise hvem som er sjef på Fort Kadettangen!

Kampen startet eksakt slik vi ønsket og la opp til, total dominans i banespillet og mange store sjanser. 1.omgangen var ekstremt bra. Høyt balltempo, gode bevegelser, masse engasjement, punch i duellspillet og bunnsolid defensivt.
Når dommeren blåste av til pause sto det 3-0 på måltavlen etter scoringer av superspissen Ebba og vår eminente (keeper) Frida!!

Jenny holdt en god appell i pausen, manet til innsats, fortsette å kjøre hardt i 2.omgangen, litt mer fokus på bredde i spillet og kose seg med god fotball!
2.omgangen utartet seg på samme vis som den første hadde gjort, med total dominans, full kontroll bakover og sjanser i bøtter og spann! Vi ga oss ikke før det sto 6-0, med nye scoringer av Ebba, Pernille og Mimi.

Undertegnende, som forøvrig fungerte som assistenttrener, er svært godt fornøyd med det jentene presterer idag. Fokuset var 100% på topp, innsatsen var upåklagelig, spillet satt som et skudd og spillergleden var nærmest rørende å se på!

Jeg tørr påstå at denne gruppen har tatt enorme steg, spiller for spiller og som lag. Jeg mener vi står betydelig sterkere rustet nå, og er mye lenger frem enn på samme tid i fjord - dette lover godt!
Vi fikk idag byttet ut alle 10 utespillerene på rotasjon, alle spilte minst en omgang, flere spillere fikk prøvd seg i nye posisjoner - da er treneren fornøyd :)