søndag 27. oktober 2013

Grattis med pokalen i LSK-nattcup 2013

Gratulerer til jentene som tok med seg pokalen hjem fra Nattcupen i de tidige morgentimer i dag.
Med tre lag fra gruppen vår klarte det ene laget å ta seg helt frem til finalen, og vinne denne over Lørenskog.


Det var en ny opplevelse for alle jentene å spille 5-er fotball på denne måten, med lite rom, høyt tempo og kort tid med ballen. Trenerteamet er mektig imponert over alle som spilte i helgen, strålende innstilling, masse vilje, spillerglede og lagmoral!

Bærum 1 var nok ganske heldige i sitt gruppespill og møtte ikke særlig motstand. Bærum 2 og 3 hadde langt vanskeligere motsand. De måtte i gruppespillet se seg slått av lag som tok seg både til semifinalen og finalen. Gruppene var noe skjevt fordelt, dessverre. Bærum 2 og 3 fikk meget god motstand og fikk matchet seg inn mot gode lag, noe som gir svært gode referanser for fremtiden, veldig godt jobbet alle sammen!

Bærum 1 fikk en enklere vei i gruppespillet, men fikk skikkelig motstand i sluttspillet, tross dette kunne de heve pokalen i de sene nattetimer - gratulerer jenter!

Trenerteamet håper at alle trivdes med denne typen fotball, vi mener dette gir god utvikling på tid/rom, førstetouch, trekanter, vinkler, balltempo, teknikk og kondisjon.

Strålende jobbet alle sammen, dere er en fantastisk gjeng - ALLE SAMMEN!!!!!!


Det ble en lang natt for de supporterne som holdt ut helt frem til avreise i firetiden, gammel tid.
Takk for all heiing underveis.
Her noen av våre blide supportere:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar