fredag 21. september 2012

GRATTIS!!! FINALEPLASS I ADIDAS CUP

Jentene sto for en bragd i kveld, da de slo et meget godt og velspillende Grand Bodø lag på Valle Hovin. Grand-laget spilte god fotball og forsøkte å holde ballen på bakken kampen gjennom. I første omgang begynte Grand best, mens vi tok over utover i omgangen. To minutter ut i andre omgang gikk Grand opp i ledelsen etter et overlegg inn foran mål. Bærumsjentene fortsatte å krige og vinne ball og utligningen, Ebba :-),  kom ca 15 minutter før full tid, etter et skudd fra nesten død vinkel.

Vi holdt 1-1 frem til ekstraomgangene. De ble målløse og jentene kunne juble over avansement til finalen, da vi hadde vært farligst frempå kampen under ett og hadde 4-1 i cornere.

Jentene skal ha honnør for en meget disiplinert forsvarskamp, der det alltid så farlig ut når vi kom på våre overganger. Vi møtte et svært godt og spillende lag fra Bodø, men når alt kom til alt var det vi som var farligst, noe som også gjorde at vi altså vant cornerstatistikken klart.

Vi gleder oss til finalen mot Norway Cup-vinnerne, Ullensakerjentene, som slo Oppsal 4-0 i den andre semifinalen.

Finalen går på Valle på sønag klokken 1230.
Oppmøte Kadda 1000 for sen frokost/tidlig lunch. Elisabeth/AG og ??(hvem melder seg?) lager mat til jentene.

Bruk lørdagen vel, kos dere, slapp av og lad opp .-))