lørdag 28. juli 2012

Oppsummering fra treningsdag med Hønefoss

Vi hadde en flott dag sammen med J99 Hønefoss i solskinn, på Sandvika Stadion i går. Jentene gjennomførte først en videosekvens før det bar ut på banen for trening. Både Jawad, Tawab og Vidar gjennomførte treningsøkter for jentene.

Med strålende sol var det svært så svette og varme jenter som kom inn til lunch. Camilla og AG hadde forberedt maten, og både jentene og de voksne koste seg med påfyll av både vått og tørt.

Deretter bar det en liten tur ned til stranden for litt avkjøling. Bading for noen, vassing for andre. Så var begge lagene klare for kamp, i NC stil. 2 x 20 minutter og deretter planlagt  2 x 5 minutters golden goal.

For laget vårt startet kampen slik cupkamper ofte starter, med mål i mot ganske tidlig. Selv om vi hadde mye av spillet i første omgang kom vi til få målsjanser. Andre omgang var jevnere, men målsjansene uteble. Vi må berømme Hønefoss som spilte godt, og som klarte å erobre midtbanen. De har et kompakt forsvar og med spisser som avgjør akkurat når de skal.

Den planlagte golden goal-forlengelsen varte ikke lenger enn ca 30 sekunder. Igjen viste Hønefoss seg farlige, og satte ballen kjapt i mål. Vi må bare gratulere Hønefoss med seirene, og vi ønsker dem LYKKE til i NC.

Vi er inviterte til Hønefoss ved en senere anledning, for både trening og match. Det gleder vi oss til!