lørdag 2. juni 2012

DAGENS KALVØYA DUGNAD - fredagens - og søndagens dugnad


TUUUUSEN TUUUUSEN TAKK til alle våre spillere som deltok på dugnaden i dag. Maken til iherdig innsats skal vi lete lenge etter. Enten det var kioskvakt, markering av baner, dømming av kamper, søppelplukking eller leting etter baller, opplevde vi positive jenter. De jobbet og tilbød seg ekstrajobbing, som den storste selvfølge. Vi er skikkelig stolte av dere!

De som dømte gjorde en utrolig flott jobb. Sekretariatet fikk mange gode tilbakemeldinger på dømmingen. Vet at noen av spillerne også fikk positive tilbakemeldinger direkte på banen.
Noen få opplevde litt sure kommentarer, men det fikk vi snakket om ila dagen.

De som ønsker å dømme etter Kalvøyacup, må gi beskjed. Så blir dere satt opp som tilgjengelige dommere i 5er og 7er kamper.

Stor takk også til alle de foreldre som stilte på dugnaden på fredag,  her var det nær opptil 100% fremmøte. GULL! Dugnaden gikk unna akkurat så fort som vi hadde håpet. Effektive og hyggelige foreldre, det er det vi har! Glimrende!

Søndagen tegner til å bli bra, værmessig. Da er rammen rundt årets storkamp lagt. Start har ankommet Sandvika og er klare for kamp i morgen.

Velkommen alle spillere og foreldre til søndagens Adecco-dugnad. Med en så velvillig gjeng, er jeg sikker på at vi kommer til å vise frem smil, glede og god klubbånd.

VELKOMMEN ALLE SAMMEN!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar