torsdag 19. mai 2011

Haslum - Bærum (1-1) 2-2

Vi møtte Haslum på Haslumbanen 15. mai.
Dette var Haslum laget som vant Hauger Cup og som vi tapte 0 - 1 for i den siste kampen.

Denne kampen skulle bli helt annerledes.
Bærum jentene hadde skjønt at det lønner seg å vinne og å knuffe litt i duellene.
I tillegg greide de å spille mere sammen og å dytte ballen ut på kantene.

Vi tok ledelsen i første omgang med et flott skudd fra distanse.
Utligningsmålet til Haslum kom på et innlegg fra venstre. Ballen traff en av våre forsvarspillere og lurte seg inn bak keeper. 1-1 til pause

Den andre omgangen var jevn med mange gode sjanser til begge lag.
Bærum hadde føringen og var det giftigste laget.
Etter halvspilt omgang fikk vi til flott spill med en crosspasning fra midtbanen, godt mottak av spissen som dro av en forsvarspiller, la ballen over på skuddfoten og skudd i mål. 2-1 til Bærum.

Vi holdt Haslum godt hele omgangen, men Haslum fikk til et godt løp igjennom forsvaret vårt 1 minutt før slutt med tilhørende mål..
Kampen endte 2-2

Vi er alle enige om at dette var en meget velspilt kamp som vi fortjente å vinne.
2-2 gav oss allikevel et viktig bortepoeng.