Bærums første seriekamp ble spilt på Borgen kunstgress 27 april i strålende solskinn.
Vi fikk nye drakter til denne kampen til ære for Jenny B som hadde bursdag.

Asker 98 består av en stor gruppe på 30 spillere som er fordelt på 2 jevne 11er lag.
Asker 2 var et godt lag med enkelte robuste spiller.

Lagene lå og følte litt på hverandre i begynnelsen av 1. omgang med et lite overtak til Asker.
Det var derimot vi som fikk det første målet. Et flott løp oppover høyrekanten og fint pasningsspill av resten av laget, fikk Maren B ballen og skjøt ballen fint forbi keeper fra skrått hold. 1-0 til Bærum.

Etter dette tok Asker føringen. Vår midtbane ble presset ned mot forsvaret og midtbanen turde ikke la forsvaret gjøre jobben sin alene. Dette førte til at vi ikke hadde noe oppspillspunkt når vi vant ballen.
Dette utnyttet Asker til å gå opp i en 3-1 ledelse som holdt til pause.

I pausen fikk spillerne beskjed om at forsvaret og midtbanen skulle kommunisere og at midtbanen ikke skulle falle ned i forsvar, men holde høyden.

Andre omgang startet jentene med like mye innsats som i første. Med læringen fra pausen greide laget å skape trykk på Asker. Vi reduserte først til 3-2 ved Kamilla V etter et fint pasning, løp og skudd.
Etter halvspilt 2. omgang fikk vi frispark fra hjørnet av 16 meter.
Maren H la ballen inn foran mål og etter litt klabb og babb fikk Kristine skutt ballen i mål til 3-3.
På slutten av 2. omgang fikk Asker til et par kontringer hvor et av dem resulterte i mål.

Resultatet ble til slutt 4-3 til Asker2.

Vi er strålende fornøyd med innsatsen og kampen og ser at jentene absolutt har noe å gjøre i 98 serien.
Vi skal jobbe litt mere med posisjonering på banen.
Oppsummert tapte vi 1. omgangen 3-1, men vant 2. omgangen 1-2